Bräckeminnen

  

 

 vapen.jpg

 

Välkommen Förord & Regler Nyheter 18-08-13 Musikhälja 2018 Gästbok Inlägg Bräcke mästerskapet Islossning Biografen Längre Artiklar Kändisar Sponsorer Privata bidragare Länkar BSK 100 år Karta

 

 

 

Förord & Regler

 

 Riksvägen

Jag har fått inspiration till den här sidan från Ånge hemvändarsida, där dom hade ett klotterplank där f.d. Ångebor och nuvarande Ångebor skriver och berättar om allt möjligt. Jag har vistas mycket i Ånge, inte bara på systembolaget, Storan och bilbesiktningen, så jag kände igen många av klottrarna, som har spridits sig runt om i värden. Därför tänkte jag, att varför skulle inte bräckeborna kunna göra likadant. Både sprida sig och skriva inlägg. Sagt och gjort.

Regler låter tufft, men den här sidan är tänkt som ett forum med humor och nostalgi. Därför är det inget forum för personliga påhopp och forum för gammalt groll. Sedan tänk på de historier som berättas, att det kan finnas dom som tar anstöt, anhöriga t.ex. Så gäller också vanliga etiska regler så som att använda ett vårdat språk. Rasism och personangrepp tolereras inte. Jag ansvarar inte för vad som skrivs i inläggen, men inlägg som spårar ur plockas bort så fort som möjligt.

Privata annonser för försäljning och önskas köpa bör heller inte förekomma på inläggssidan.

Sedan lite längre artiklar och krönikor kan ni maila in, eller skicka med post till nedanstående adress.

Bilder som ni vågar och vill visa för allmänheten kan ni också maila in, eller skicka med post, men skicka då med ett frankerat svarskuvert så får ni tillbaka bilderna.

 

Bertil Nilsson

Krondikesvägen 28

831 47 Östersund

 

 

 

 

 

 

pafabsmall.jpg

staellningsbyggarna2-2.jpg

bracke-kommunsmall.jpg

a-laget-small.jpg

Sojnosmall.jpg

halogosmall.jpg

loggatradgard.jpg

ica-braeckesmall.jpg

mittradiosmall.jpg

nystlogosmall.jpg

bsk100-2.png

  facebook.jpg

Sponsorsidan